jubileumoutfit50-jarig Jubileum

Het jaar 2016 is een speciaal jaar voor de Scouting Jan van Speyk, dat jaar bestaan we namelijk 50 jaar. Scouting Jan van Speyk is in het jaar 1966 opgericht.

In 2015 zijn we al gestart met een enkele jubileum-activiteit. Zo is er een enquete gehouden voor een jubileumoutfit. De truien en vesten zijn in bestelling. Daarnaast is er een ontwerpwedstrijd geweest. Welk lid maakt het mooiste jubileumlogo? Na een stemronde binnen de speltakken heeft Michael van Dort het mooiste ontwerp gemaakt. Zijn logo werd dan ook tijdens het overvliegen op een vlag onthult.

Op diverse momenten in het jaar 2016 staan we stil bij ons 50 jarig jubileum:

Uiteraard beginnen we met de boerenkoolfuif, waar de jeugdleden het jubileumlied zullen gaan laten horen. Alle kaderleden hebben zelfs in de gangen nog geen enkele noot of tekst hiervan vernomen.

Tijdens Hemelvaart wordt er een groot jubileumkamp gehouden. 

Op zaterdag 8 oktober is er een verjaardagsfeestje voor alle huidige leden en een grote reünie voor alle oud-leden, (oud)-leidinggevenden en (oud)-bestuursleden. Behoor je tot een van de reunisten, geef je gegevens dan door via de knop hiernaast, dan houden we je op de hoogte!

 

Houd deze pagina in de gaten voor meer jubileum-nieuws!

 

jubileumvlag

 

Jarigen