Wie is de leiding bij de esta's?

steven

Steven

Als Bagheera ben ik de wijze, geduldige en vriendelijke leiding. Mijn scouting carrière begon al vroeg als kleine bever van 5 jaar en is nog lang niet geëindigd. Als jeugdlid heb ik zelf ook bij de Esta’s gezeten wat voor mij aanleiding genoeg was om hier leiding te worden. Dit avontuur begon in 2010 en sinds dit jaar heb ik van Hathi het teamleiderschap overgedragen. Een typische rol voor een Bagheera dus.

In het dagelijkse leven heet ik natuurlijk niet Bagheera maar gewoon Steven. Ik ben 23 jaar oud en werkzaam bij een architectenbureau in Amsterdam als bouwkundig tekenaar. Sinds afgelopen jaar ben ik wonend in Hilversum, maar dit weerhoud me niet om elke woensdag naar Mijdrecht te komen voor een leuke nieuwe opkomst.

.

 

 

 


rosalie

Rosalie

Binnen het themaverhaal is mijn naam Hathi. Mijn naam buiten de opkomst is Rosalie (Roos). Ik ben 28 jaar en in het dagelijks leven ben ik werkzaam bij een steenhouwerij in Utrecht als verkoopster, administratief medewerker, grafisch ontwerpster en ontwerpster van natuurstenen ontwerpen waaronder monumenten.

Op mijn 18de ben ik bij scouting gekomen via mijn vriend. Ik ben toen begonnen als beverleiding. Dit heb ik zo’n 4 seizoenen gedaan, helaas was de bevergroep toen kleiner en ontstond er een stop. Gelukkig begint deze speltak dit jaar weer met een hoop nieuwe en enthousiaste leden en leiding. Op dit moment ben ik al 6 seizoenen bij de Esta’s leiding, waarvan ik 3 seizoenen teamleider ben geweest.

Dit jaar heb ik het stokje overgedragen aan Bagheera (Steven), en neem ik zijn rol over als kasbeheerder. Als Hathi ben ik soms streng, maar rechtvaardig. Ik overzie de groep op een afstand en probeer de groep veilig bij elkaar te houden. En ben het luisterend oor en troostende schouder voor wie dat nodig heeft.

 

 

 


Stephan

Stephan

Mijn naam is Stephan. Ook wel Kaa de slang genoemd. Ik ben op dit moment van schrijven 20 jaar oud. In mijn dagelijks leven ben ik interieurbouwer.

Ik ben bij de scouting gekomen, toen ik 12 was en tot m'n 18e. Vervolgens ben ik er een paar jaar tussenuit geweest totdat er op een winderige zomerige natte herfstachtige nazomerdag leiding voor me deur stond om te vragen of ik leiding wilde worden. Nou ja zie hier het resultaat.

Mijn rol in het team is materiaalmeester en natuurlijk niet tevergeten degene die de kidz uitdaagd. En daar meestal zelf de consequentie van ondervind. Maarja ik ben niet voor niks KAA de slang.

 
 
 
 
 

Michael

 
 

SponsorKliks

 

Privacy beleid

Gebruik beeldmateriaal


Lid worden of informatie?
 SJA logo 200px aStichting Jongeren Actief maakt het voor kinderen en jongeren uit gezinnen met kleine inkomens mogelijk om deel te nemen aan leuke activiteiten.