Afdrukken

plantenactie16Helpt u een handje? Koop een Scoutingplantje!

Onze jaarlijkse plantenactie is een fenomeen: Scouts voor de deur met een aanhanger vol met fuchsia’s, vlijtige liesjes, geraniums en allerlei andere kleurige plantjes.
Dit jaar komen de Scouts op woensdag 10, donderdag 11 en vrijdag 12 mei langs de deuren in de wijken in Mijdrecht en Wilnis. De plantjes zijn gunstig geprijsd en worden door de Scouts netjes bij de deur gebracht.

Door een beperkt aantal aanhangers en de korte tijd kunnen de Jan van Speykers echter niet overal komen. Daarom is naast de verkoop in de wijken ook elke actiedag verkoop bij de Scoutingboerderij aan de Oosterlandweg 2b in Mijdrecht. Iedereen is van harte welkom van 10.00 tot 21.00 uur.

Het assortiment van de Scouts bestaat uit onder andere uit klein perkgoed als Afrikaantjes, Lobelia’s, Petunia’s, IJsbloemen, Begonia’s, Margrieten, Verbena’s, Vlijtige Liesjes en Allysum voor slechts 75 cent per stuk.
Hangende en staande Geraniums, prachtige Spaanse Margrieten, Bacopa, Surfinia, Sanvitalia en grootbloemige dubbele Knolbegonia’s kosten slechts € 1,95.
De absolute topper van de afgelopen jaren is de hanging basket met hangpetunia’s. De grote, volop en lang bloeiende pracht voor maar 10 euro is ook dit jaar weer verkrijgbaar!

Plantjes van een goede kwaliteit voor een mooie prijs dus! En u helpt met uw aankoop de leden van Scouting Jan van Speyk, die met de opbrengst nieuwe materialen zoals tenten kunnen aanschaffen.

Vragen of meer info via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

.