kerstpostScouting Jan van Speyk gaat samen met
Scouting Eliboe weer uw kerstpost bezorgen

Voor het 3e jaar op rij bezorgen wij de kerstpost in De Ronde Venen. Na het succes van vorig jaar zullen we dit jaar de kerstpost bezorgen in Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen! Alles binnen postcode 3641 t/m 3648 en 1426. En dat voor maar 40 cent per poststuk! 

Iedereen kan de kerstpost voor Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen, postcode 3641 t/m 3648 en 1426, inleveren op een van onze eigen inleveradressen. Vanaf 17 december t/m zaterdag 23 december bezorgen we deze post met de hele vereniging, van jong tot oud. Met de opbrengst van deze actie kan onderhoud van het gebouw en materiaal bekostigd worden. Daarmee kunnen we, ook in 2018, met alle leden het scoutingspel leuk en veilig blijven spelen. We hopen dat de actie een nog groter succes wordt dan vorig jaar!

Ook ú kunt uw kerstkaarten binnen Mijdrecht, Wilnis, De Hoef, Waverveen en Vinkeveen door ons laten bezorgen. De Scouting bezorgstempel kosten slechts € 0,40 cent per stuk, tegenover maar liefst € 0,73 cent voor een decemberzegel van PostNL. U kunt post inleveren bij de verschillende inleveradressen tot vrijdagavond 15 december 20.00 uur

Natuurlijk kunnen de poststukken ook ingeleverd worden bij onze scoutingboerderij aan de Oosterlandweg. Heeft u nog vragen? Stuur ons gerust een mail. 

Hoe verstuur je je kerstpost in (delen van) De Ronde Venen? 5-stappenplan:

1. Schrijf je kerstkaarten en zet op de enveloppe het adres EN postcode.
2. Doe je aantal kerstkaarten x 0,40 cent
3. Lever je kaarten in een zakje of grote enveloppe met het verschuldigde bedrag + je naam en telefoonnummer, in op één van de inleveradressen.
4. Doe dit voor vrijdagavond 15 december 20.00 uur.
5. Dat was het al!

Heeft u nog vragen? Stuur gerust een mail naar de kerstposthelpdesk: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inleveradressen --->

Veel gestelde vragen:

Ik ben van plan een grote hoeveelheid post in te leveren, hoe gaat dat?
Ook bedrijven, scholen en verenigingen kunnen kerstpost inleveren. Dit kan gewoon bij één van de inleveradressen. Heeft u een factuur nodig, mail dan even met de kerstposthelpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wie gaat mijn post bezorgen?
Dit doen wij met al onze leden van 17 december t/m 23 december.

Halen jullie ook post op bij bijv. slecht ter been?
Natuurlijk, dat doen wij als scouts voor u. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik ben postzegelverzamelaar, en wil graag een stempel ontvangen voor mij verzameling. Kan dat?
Ook postzegel-verzamelaars kunnen een stempel bij ons afnemen. Dit kan gewoon bij één van de inleveradressen. Woont u buiten De Ronde Venen en heeft u de stempel liever per post? Neem even contact op met onze kerstposthelpdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jarigen